European trade news

European trade news : Notizie sul commercio europeo a portata di mano. Il vostro partner commerciale globale.

James Rodriguez hjelper Colombia med å vinne den første Copa America-kampen

2 min read

James Rodriguez bidro med to mål da Colombia vant 2-1 over Paraguay i den første gruppespillkampen i Copa America i Houston mandag, og bidro til at mesterne fra 2001 forlenget rekken av ubeseirede kamper til 24.

Daniel Muñoz og Jefferson Lerma scoret målene i første omgang og sikret seieren for Colombia Fotballtrøyer, som dominerte store deler av kampen, mens Julio Enciso scoret det eneste målet for Paraguay.

Colombia vant for niende kamp på rad, og har dermed en imponerende statistikk på 19 seire og fem uavgjorte siden mars 2022, med det siste tapet i februar 2022, da de tapte 0-1 mot Argentina.

Colombia tok ledelsen i det 32. minutt da Munoz headet et innlegg fra Spesialtilpassede Rodriguez Fotballtrøyer i mål.

Ti minutter senere fullførte kaptein Rodriguez sin andre assist med et farlig frispark, og Jefferson Lerma headet ballen forbi Paraguays målvakt Rodrigo Morinigo.

Den colombianske kantspilleren Luis Diaz sa til Caracol Gol: “Vi jobbet hardt fra første minutt, på jakt etter sjanser; vi visste at kampen ikke ville bli enkel og at vi måtte kjempe mot Paraguay, til tross for lagets gode form.”

Spesialtilpassede Rodriguez Fotballtrøyer

“Heldigvis scoret vi to mål og hadde en stor ledelse, noe som gjorde det vanskeligere for dem å angripe …… Vi var rolige. Jeg er ikke i tvil om at vi kommer til å spille en god kamp, og at vi kommer til å fortsette med denne formen.

I andre omgang trappet Paraguay opp angrepet, og i det 69. minutt scoret Nciso på et gjennombruddsmål etter et innlegg fra Ramon Sosa.

I det 84. spilleminuttet så det ut til at Gustavo Velázquez dro ned Yerry Mina i feltet, og Billige Colombia Fotballtrøyer trodde de hadde straffespark, men dommen ble opphevet etter at VAR rådet dommeren til å se på skjermen.

Paraguay slet med å skape målsjanser i de syv minuttene med ekstraomganger i andre omgang, men Colombia holdt målet nede.

Begge lagene skal i aksjon igjen på fredag, der Colombia møter Costa Rica i Glendale, Arizona, og Paraguay møter Brasil i Las Vegas. Brasil møter Costa Rica i California senere mandag.